Havørn inn for landing
En voksen havørn går inn for landing bada i lyset fra ei låg vintersol.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF300/2,8L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Robin J.

Fint lys den lander i. Teknisk bra. Synd ikke hele fuglen ble med men hvorfor ikke. Et litt anerledes bilde dette. Well done. Mvh RJ
Jan-Torstein H.

Et utrolig flott bilde av havørna!!! Flott belyst og skarpt gjengitt i ansiktet. Synd ikke hele vingen er med på høyre side, da hadde det vært en innertier, men bevare meg vel, et nydelig fotografert bilde. Mvh Jan-Torstein. ANBEFALES AV MEG!!!
Stian H.

Hei.

Spennende motiv, bra! Bevegelse i vingen, komposisjon og fokus er bra.

Liker derimot ikke blåfargen på fuglens vinge, selv om det kanskje skyldes det kalde lyset vi har på denne årstiden. Tror jeg ville justert det. Forøvrig synes jeg områdene med toner fra mellom til skygge har en del hvite prikker og manglende detaljering. Kan det skyldes løfting av tonene i dette området?
Håper du ikke opfatter meg som surmaga pirkepetter. Ser du ønsker ærlige tilbakemeldinger, og jeg skriver det jeg mener:-)

Synd at dette skjemmer bildet, for ellers likte jeg det veldig godt. Godt å se deg bryte oppleste regler, og klippe av den ene vingen. Regner med du har flere fra denne dagen.
Ble inspiret av bildet, tror jammen jeg skal ta meg en tur på sjøen å friste ørna til uka selv...

Stian
Kjell Ivar Ø.

Det er uansett vanskeleg lys Magnar. Så her synst eg du har greid
det veldig bra. Et lite vingekutt gjør ikke all verden på et så tett på
bilde. Flott dette.
Mvh Kjell Ivar
Magnar L.

Takk for kommentarer. Noen av dere kommenterer at vingen ikke er med. I dette tilfellet ble ørna for stor i forhold til objektivet (300mm). Men synes ikke det gjør så mye her. Det går an å bryte noen lover, alt trener ikke å være likt. S.H. nevner det tekniske, og der er jeg enig. Lyset er i hardeste laget og kontrasten for stor.

Magnar
Odd E. k.

Hei Magnar!

Et flott bilde av havørna i det den fortetar svingen inn for landing.
Liker godt det nære utsnittet og den gode komposisjonen. Fokluset ligger på hoderegionen, noe som sikkert kommer av avstanden til ørna og ren 300 mm. Stian har nevnt det vesentlige angående blåtonen og detaljering. Uansett et flott fanget motiv, der blikket er flott sammen med den fine posituren. Flott fanget Mangar!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Magnar L.

Takk for Kommentaren til deg også. Og at du likte komposisjonen og utsnittet.

Mvh Magnar
Marion N.

Hei Magnar

Du har mangen flotte ørnebilete. Kanskje ikkje av dine mest spektakulære, men eg har likevel lyst å kommentere akkurat dette. Den lave sola gir flott lys både på ørna og en spanande farge på himmlelen i bakgrunnen. Eg likar det tette utsnittet. Glimt i auget har du også fått med:)

Mvh Marion
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu