Storhjortmøte
Litt uryddig bakgrunn, men typisk terreng for hjorten. Ellers brukbart fornøyd.
Utstyr
  • Canon EOS20D
  • EF300/2,8L IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeDigitalt 200ISO
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger767
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Monika Frisvold V.

hei

Flott bilde av hjorten! likte plasseringen av hjorten med skogen i bakgrunn, det forsterker bare at det er et vilt dyr! mvh monika
Robin J.

Jøss for en hjort. Bra eksponering og komposisjon. Bakgrunnen forstyrrer ikke meg. Derimot synes jeg forgrunnen ble vel fremtredende. Men det måtte vel bli slik denne gangen? Mvh RJ
Terje S.

Knall bilde av storbukken. Litt uryddig forgrunn som nevnt ellers bare lekkert.
Odd E. k.

Hei magnar!

Et prektig bilde av storhjorten i skogbrynet. Fine omgivelser der hjorten skiller seg godt ut fra den kamuflerende skogen. Posituren til hjorten er prektig, der den står med hevet blikk mot fotografen og liksom spør: Hva gjør du her!. Forgrunnen er noe sjenerende men det oppveier ikke hjorten og dens omgivelser. Et meget flott komponert bilde i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Stig B.

Flott bilde av en sprek og høyreist storgubbe. Bakgrunnen er flott og posituren tilsvarende. Fine farger.

Tror jeg ville beskjært litt av forgrunnen, som er litt i veien.

Mvh Stig
Kjell Ivar Ø.

Det var storbukken sin det. Forgrunn tyder på lav åling?.Synst bakgrunn
Var flott. Litt avsporing : Grovt gevir få tagger kan tyde på det begynner og bli en returbukk? Kjempeflott.
Mvh Kjell Ivar
Tor Eirik P.

Ja dette var en flott bukk!
Enig med de andre ang forgrunn/bakgrunn.
For meg kan det se ut som det er brukt litt mye usm her, men jeg begynner å mistenke det er denne skjermen som lurer meg litt siden jeg har sett det samme på flere andre bilder der ingen andre har kommentert det.
Flott bilde!

Mvh Tor Eirik
Magnar L.

Takk for gode tibakemeldinger fra dere alle. Når det gjelder forgrunnen så er jeg enig at den stjeler litt for mye oppmerksomhet. I dette tilfellet satt jeg på post, og da storbukken dukket opp, så kom den ikke akkurat der jeg ventet. Slik er det som regel med hjorten. Og når den er mistenksom som i dette tilfellet er det bare å holde seg helt i ro.
K.I.Ø. nevner at det er et grovt gevir med få tagger. Ja, det er nok en eldre bukk som har passert toppen. Men uansett så var det ett flott dyr og en stor opplevelse.
mvh Magnar
Svein B.

Skikkelig grov bukk, og med klare tegn til å være på retur denne. Forgrunnen er egentlig ikke så dominerende synes jeg, det jeg ville pirket litt på er bakgrunnen bak bukkens høyre gevir (venstre for oss)- der blir det litt rotete, men dette er selvfølgelig dyr som slett ikke lar seg dirigere- og ut i fra de forhold denne typen fotografering medfører synes jeg dette er et ordentlig godbilde av en godhjort.

Mvh
Svein B
Rolf S.

Flott bilde av flott bukk, forgrunnen er nevnt men forstyrrer ikke så veldig.
Det ligger ofte en del venting og mange bomturer for å greie å lure gamlebukken, jeg syns du skal være fornøyd med bilde og ikke minst opplevelsen.
Mvh Rolf
Hans-Gunnar H.

Har ikke min vanlige skjerm, etter at den inngikk med døden!
Men kan si at komposisjonen er glimmrende, gir et inntrykk av en fotojeger på jakt, forgrunnen passer godt inn her og gir en fin atmosfere av sikkelig fotojakt i hjortens naturlige miljø! Naturligherten i dette fotoet er det bærende elementet og gir en stor opplevelse og betrakte bilde...meget godt jobba!
MVH Hans-Gunnar
Vegard L.

Slenger meg på Hans-Gunnar sin kommentar.
Ser ut til å være en returbukk. Bra utført. (Fin utsikt fra Ringshornet :-) )
Mvh Vegard
Hallgrim B.

Majestetisk og flott. Litt leit med uskarp forgrunn!
Men eg likte det.
Frode F.

Ingen tvil om hvem som er sjefen her. Registrerer kommentarer om mindre rotete bakgrunn/forgrunn osv. Synes personlig at bilder som forteller mest mulig om de reelle omstendigheter der og da er de beste. Selvsagt kunne du ha begynt å sage bort busker i forgrunnen, for eksempel, men hvor lenge hadde hjorten da blitt stående? Du har fanget øyeblikket. Et sekund senere ville situasjonen trolig vært en ganske annen, og du hadde aldri fått akkurat dette bildet - som i mine øyne ikke fortjener annet enn honnør.
Magnar L.

Takk for kommentarer til dere siste også. Artig å få så mye gode tilbakemeldinger. Til F.F. nei hjorten hadde nok ikke blitt stående om jeg skulle begynne og rydde rundt den. Hjorten er det skyeste av våre hjortedyr. Grunnen til at den ser mot fotografen på bildet er at den har hørt noen klikk fra kameraet, hadde den ant at det var et menneske som satt der ville han nok ha vært over alle hauger før jeg rakk å få den i søkeren.
Aleksander M.

Du har mange gode hjortebilder, men dette er det beste!

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu